Regizorul Quentin Tarantino s-a logodit cu cântăreața israeliană Daniella Pick

Publicat pe

Regizorul american Quentin Tarantino, în vârstă de 54 de ani, s-a logodit cu cântăreața israeliană Daniella Pick, în vârstă de 33 de ani.

Cei doi au o relație intermediară încă din anul 2009, iar vestea a fost confirmată de Daniella pe site-ul Ynet, scrie Mediafax.

„E adevărat. Suntem foarte fericiţi şi emoţionaţi', a declarat logodnica lui Tarantino.

De asemenea, celebrul regizor este și el foarte încântat, așa că a postat pe pagina sa de Twitter un link despre vestea logodnei: Quentin Tarantino s-a logodit cu modelul israelian Daniela Pick via @timesofisrael'.

„Da, este bucurie în familia noastră. S-au logodit. Le-am urat mazel tov', a declarat tatăl cântăreței, Svika Pick, un renumit muzician israelian, pentru Pnai Plus.

Tarantino și Daniella s-au cunoscut în anul 2009, în Israel, acolo unde regizorul își promova filmul „Inglorious Bastards'.

Citește și: Jay Z recunoaște că a înșelat-o pe Beyonce: „Îmi cer iertare, am fost un afemeiat!'

În trecut, Quentin Tarantino nu se gândea la căsătorie, deși a fost cât se poate de aproape de un astfel de eveniment în viața sa. Tot timpul și-a dorit să se concentreze pe carieră și spunea, pe atunci, că este fericit că nu a făcut acest pas.

„Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, nu aş fi făcut ‘Inglourious Basterds’. Sau poate că l-aş fi făcut în cele din urmă, dar nu cu aceeaşi intensitate. Şi nu ar fi fost încheiat acum. Unii oameni vor aprecia filmul. Alţii nu, dar a fost făcut cu toată pasiunea de care sunt capabil – cu excepţia, poate, a primului meu film, care a fost probabil făcut cu mai multă pasiune decât voi mai avea vreodată. Fac fix ceea ce trebuie să fac, sunt fix unde trebuie să fiu', spunea regizorul despre relația pe care era foarte aproape să o transorme în căsătorie.

Quentin Tarantino este un renumit regizor american ale cărui filme au devenit de referință în cinematografia mondială. Este recunoscut pentru peliculele „Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs', „Pulp Fiction', „Jackie Brown', cele două lungmetraje din seria „Kill Bill', „Maşina morţii/ Death Proof', „Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds' şi „Django dezlănţuit/ Django Unchained'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter