Revista Viva și „I wonder” și-au unit forțele în scop caritabil la Viva Party 2017

Publicat pe

Majoratul Revistei Viva a adunat într-un singur loc cele mai cunoscute vedete din România, însă pe lângă partea glamouroasă, Viva Party 2017 a avut și un scop caritabil: un cuplu din Sibiu a cumpărat o invitație prin proiectul „I wonder', iar banii au fost donați în scop caritabil copiilor grav bolnavi susținuți de Fundația Ringier.

Prin intermediul proiectului „I wonder' dezvoltat de Fundația Ringier, oamenii pot trăi experiențe cât mai variate și mai spectaculoase, așa că și de această dată un cuplu din Sibiu a avut posibilitatea să participe la Viva Party, una dintre cele mai fastuoase petreceri ale anului, la care o mulțime de vedete își fac apariția. Astfel, în ideea de a ajuta copiii bolnavi, dar și de a participa la o petrecere plină de vedete, cuplul a putut cumpăra o invitație vândută prin intermediul www.iwonder.ro.

Invitația vândută în scop caritabil le-a oferit posibilitatea celor doi de a participa la un eveniment unic, la care în mod normal nu ar putea lua parte.

„I wonder' este un proiect dezvoltat pentru Fundația Ringier ce oferă experiențe inedite alături de vedete, antrenamente cu sportivi și obiecte cu autograf. Toți banii încasați se transformă automat în donații pentru copiii grav bolnavi de la Fundație.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă