Rihanna împlinește astăzi 29 de ani. Vezi cele mai bune ținute ale artistei din ultimul an și ce îi rezervă astrele pentru 2017!

Publicat pe

Rihanna împlinește astăzi 29 de ani. Cu o carieră de succes începută la doar 18 ani, frumoasa cântăreață din Barbados nu doar că este una dintre cele mai bine cotate soliste de peste ocean, ci și un fashion icon.

Rihanna este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete și asta o dovedește fiecare apariție impecabilă a ei. Că poartă o ținută elegantă, denim sau o ținută sport, cântăreața arată extraordinar în orice moment al zilei. De aceea v-am pregătit și o galerie foto cu cele mai bune apariții ale Rihannei din ultimul an.

Dacă la categoria „bine îmbrăcată' Rihanna stă bine, se pare că din punct de vedere al zodiacului lucrurile nu s-au așezat așa cum și-ar fi dorit. Anul 2016 nu a fost cel mai strălucit pentru zodia Pești, semn în care este născută artista, mai ales din punct de vedere sentimental. Atunci când toți credeau că relația ei cu Drake, începută în luna iulie, este pe drumul cel bun, la doar câteva luni distanță aceștia au rupt lanțul de iubire. Și mai dureros pentru vedetă a fost faptul că, la puțin timp, Drake și Jennifer Lopez anunțau că formează un cuplu prin intermediul unei fotografii pe Instagram.

Dacă anul 2016 nu a fost favorabil din unele puncte de vedere pentru zodia Pești, 2017 se anunță un an prosper în care Rihanna ar putea să își găsească jumătatea. Tot ce trebuie să facă este să se lase dusă de val, chiar dacă crede că nu se simte pregătită încă pentru o nouă iubire. În plus, partea sentimentală este strâns legată de carieră și de stabilitatea financiară, așa că ar trebui să încerce să le pună în balanță, în 2017, pentru ca totul să meargă ca pe roate.

Rihanna împlinește astăzi 29 de ani. Vezi cele mai bune ținute ale artistei din ultimul an și ce îi rezervă astrele pentru 2017!Rihanna împlinește astăzi 29 de ani. Vezi cele mai bune ținute ale artistei din ultimul an și ce îi rezervă astrele pentru 2017!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Stil de vedetă: Rihanna 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă