Rihanna a știut pe cine să aleagă! Cine este noul iubit al artistei și cu ce se ocupă?

Publicat pe

Imaginile cu Rihanna și noul său iubit au făcut înconjurul planetei, mai ales că cei doi au fost surprinși în ipostaze fierbinți în piscina unui hotel din Spania. Însă mulți sunt curioși să afle cine este bărbatul misterios care a făcut-o pe Riri să uite complet de Drake.

Noul bărbat din viața Rihannei a înnebunit-o pe cântăreață care pare absolut fermecată de el. Dar cine este cel care o face pe artistă să uite de probleme și inhibiții? Ei bine, Riri a știut pe cine să aleagă, iar bărbatul misterios din viața ei nu este cunoscut de presa tabloidă, însă este foarte cunoscut în domeniul afacerilor. Acesta se numește Hassan Jameel și este moștenitorul celui mai mare distribuitor de mașini Toyota din Arabia Saudită.

Citește și: Cristiano Ronaldo – prima imagine cu gemenii săi

Printre altele, Jameel este președintele companiei Community Jameel din Arabia Saudită, o organizație caritabilă care – potrivit informațiile de pe site – coordonează programe axate pe „dezvoltarea socială, culturală, educațională și economică a indivizilor și comunităților din regiuenea Orientului Mijlociu și nu numai'.

Hassan Jameel este fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din Orientul Mijlociu,  Abdul Latif Jameel, și are o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari.

Bărbatul a mai fost cuplat și cu Naomi Campbell în vara anului 2016. După ce a văzut imaginile cu Jameel și Rihanna, Naomi ar fi șters-o pe artistă din lista de prieteni de pe rețelele de socializare.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter