Rihanna, tu ești? Apariție dezastruoasă a artistei în Mexic, la plajă. S-a îngrășat enorm!

Publicat pe

Cea mai recentă apariție a Rihannei a șocat pe toată lumea. Dacă erați obișnuiți cu un corp de invidiat, care face furori în costum de baie, uitați de el! Rihanna s-a îngrășat enrom și a șocat prin silueta precară pe care a afișat-o recent la plajă.

În compania unei prietene, artista s-a bucurat de momentele de libertate și de razele soarelui. În Puerto Vallarta, Mexic, la Casa Aramara, Rihanna a îmbrăcat un costum de baie portocaliu și și-a expus trupul la plajă. Însă priveliștea nu a fost cea la care mulți visau. Artista s-a îngrășat foarte mult, iar silueta sa de invidiat a dispărut brusc.

Cu o pălărie verde pe cap și ochelari de soare cu rame albe, aceasta s-a bucurat de conversația cu prietena sa, de băuturile servite, dar și de căldura de afară. Nu a uitat de uleiul de plajă, așa că, după ce s-a asigurat că trupul ei nu va fi afectat de razele UV, s-a așezat pe șezlong.

Iată cum arată Rihanna acum și cât de multe kilograme în plus a acumulat!

Rihanna, tu ești? Apariție dezastruoasă a artistei în Mexic, la plajă. S-a îngrășat enorm!Rihanna, tu ești? Apariție dezastruoasă a artistei în Mexic, la plajă. S-a îngrășat enorm!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Rihanna, rușinată de scenele sale erotice din serialul „Bates Motel'. Iată ce reacție neașteptată a avut! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter