Rita Mureșan, declarație sinceră: ”Fiica mea mi-a zis să mă opresc, că sunt penibilă”

Publicat pe

Rita Mureșan face dezvăluiri despre familia ei, dar și despre relația pe care o are cu fiicele sale. În ultimul timp, celebra creatoare de modă și-a schimbat complet stilul de viață, iar transformările au fost vizibile la scurt timp.

Creatoarea de modă Rita Mureșan face mărturisiri surprinzătoare, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars. Aceasta vorbește despre familia ei, despre stilul de viață pe care l-a adoptat, dar și despre cât de greu i-a fost în momentul în care fiica ei cea mare a plecat să studieze peste hotare, în America.

'Ea face chimie genetică, probabil există și în România, dar acolo au alte posibilități. Fiecare cioară își laudă puiul, nu știu dacă este geniu sau nu. E foarte bună în ceea ce face. Acum nu știu cum voi face când va pleca și Gloria. Eu am trăit cu aceste două fete în casă zi de zi. Rămâne un mare gol. Foarte multe luni după ce a plecat Rebeca, atunci când mă duceam la cumpărături, puneam în coș ce știam că-i place ei. Acum m-am obișnuit. Mi-a și zis la un moment dat ‘mama, termină, ești penibilă!. Dar acum probabil mă voi obișnui să trăiesc doar cu Bela, cățelușa', povestește Rita Mureșan în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Cum crede Rita Mureșan că va fi viața ei când fiicele sale vor fi departe, dar și cum menține relația strânsă cu fostul soț, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter