Robert Downey Jr – Cum se răzbună un supererou

Publicat pe

În 2014 a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, cu venituri de 75 de milioane de dolari, datorită filmelor „Răzbunătorii' și „Omul de Oțel 3'. Luna trecută, Robert Downey Jr. a revenit pe marile ecrane cu filmul „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron', despre care vorbește într-un interviu special pentru VIVA!

 

Robert Downey Jr

 

La sfârșitul lunii trecute, echi­pa imbatabilă a Răzbună­torilor a revenit odată cu lansarea în cinematografe a filmului „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron, continu­area impresionantă a celui mai remarcabil film cu su­pereroi din toate timpurile și producția care încheie, alături de „Ant-Man Faza a Doua a Universului Cinema­tografic Marvel. De această dată, Tony Stark / Omul de Oțel (Robert Downey Jr.), Căpitanul America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) sau Văduva Neagră (Scarlett Johansson) trebuie să-l înfrunte pe Ul­tron, un robot ucigaș cu pu­teri fabuloase, al cărui unic scop este distrugerea lumii.

 

Cum faci să oferi publicului ceea ce așteaptă, dar să-l și surprinzi în același timp?

Ideea este că noi toți, femei și bărbați deopotrivă, avem tendința să gândim precum publicul: „Bine, am mai vă­zut asta deja. Ce facem să-i aducem un suflu nou?. În timp ce există anumite aspec­te familiare care mie îmi cre­ează sentimentul de confort, așa cum se întâmplă, cred, și în cazul tuturor celor care merg la filme și care iubesc filmele, acum trăim alte vre­muri și ce ar fi mers de minu­ne acum 5 sau 10 ani, nu mai funcționează astăzi. Părerea mea este că ne dorim mereu să fim oarecum înaintea va­lului, dar asta ține numai de intuiție. Joss Whedon (n.r. regizorul filmului) a dus totul la un alt nivel scriind această poveste amuzantă, profundă, completă.

 

Continuarea în numărul de mai al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 mai.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter