Roxana Ciuhulescu a fost cerută în căsătorie la început de an! E din nou fericită, după divorţ

Publicat pe

Anul 2018 a venit cu o mare încărcătură emoţională pentru Roxana Ciuhulescu. Se pare că vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Silviu Bulugioiu!

Roxana Ciuhulescu trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa sa. Este mai fericită ca niciodată şi asta se datorează doar copilului şi iubitului său, care se pare că îi va deveni soţ.

„Mulți dintre prieteni îmi spun că radiez, cică pe Facebook toată lumea e fericită, că zâmbesc și că-mi exprim fericirea, nu dar chiar așa e. Nu sunt pregătită să vorbesc despre subiectul asta, dar sunt chiar foarte bine și sufletește, sunt fericită”, a declarat Roxana Ciuhulescu potrivit rtv.net.

Vedeta a avut un an agitat, cu multe schimbări în viaţa personală, dar până la urmă lucrurile s-au aşezat neaşteptat de bine.

Ea a lămurit şi zvonurile potrivit carora ar fi însărcinată.

„Chiar am un parteneriat cu o clinică de fertilizare, am filmat acolo un clip, m-au văzut niște paparazzi și de aici a ieșit că sunt gravidă, mi-aș dori, să fiu sinceră, mi-am dorit dintotdeauna să am doi copii”, a mai spus aceasta.

Roxana Ciuhulescu a fost cerută în căsătorie

Roxana şi-a petrecut sărbătorile de iarnă în Thailanda şi a postat pe reţelele de socializare poze alături de iubitul său şi fiica sa. Tot acolo, la început de an se pare că a fost cerută în căsătorie de Silviu Bulugioiu.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter