Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil. Micuțul este perfect sănătos

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil astăzi. Bucuria este imensă în familia vedetei, iar micuțul este perfect sănătos. Tot astăzi este și ziua soțului Roxanei, iar Cezar va fi născut chiar de ziua tatălui său. Un cadou mai frumos nu cred că există în această lumea.

Proaspăta mămică a mers la prima oră a dimineții la clinica unde a născut. Chiar dacă se află la a doua sarcina, emoțiile au fost mari pentru Roxana Ciuhulescu. Vedeta a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos, iar micuțul va primi numele de Cezar Ioan. Roxana a intrat în operația la ora 9 dimineața.

„Ne-am început ziua frumos, s-au oprit ploile când trebuie să apară Cezar. Este mare încărcătură emoţională. Poţi să ai şi cinci copii, emoţiile sunt diferite. Teoretic prin cezariană aş vrea, dar dacă până acum nu au apărut contracţii. Împreună cu medicul am hotărât că este mai bine să fac cezariană, mai ales că mai am o cezariană şi are peste 4 kilograme. Să-i dea Dumnezeu noroc. La 9 începe operaţia. Nimic în viaţă nu este întâmplător. Când am rămas însărcinată şi am făcut calculul m-am rugat de el să stea cuminte ca să fie un cadou frumos pentru tatăl lui şi sper să fie la fel de inimos ca tatăl lui”, a spus Roxana Ciuhulescu înainte de a intra în clinică.

La clinică, alături de Roxana Ciuhulescu a fost și soțul ei care era plin de emoții. „E nemaipomenit, vrem să fie bine pentru toată lumea. Sunt emoţii, dar bucuria păleşte emoţiile. A fost destul de simplu în perioada asta, dragostea face totul”, a declarat Silviu Bulugioiu.

Citește și: Roxana Ciuhulescu naşte prin cezariană al doilea copil. Semnificaţia numelui băieţelului

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter