Roxana Ciuhulescu a rămas însărcinată cu noul iubit, iar Bebe Cotimanis s-a mutat cu amanta! Oana Roman spune secrete din viețile lor

Publicat pe

Nicio săptămână fără știri mondene de primă pagină! Care au fost subiectele care ne-au atras atenția, săptămâna asta? Două vești cu totul neașteptate, care îi au drept protagoniști pe Roxana Ciuhulescu și pe Bebe Cotimanis. Oana Roman dă în vileag detalii inedite din viețile celor doi.

Oana Punct Roman, o nouă ediție incendiară azi, începând cu ora 15.00, LIVE pe Facebook-ul Revistei VIVA! Știrile potrivit cărora Roxana Ciuhulescu a rămas însărcinată cu noul iubit, după un divorț dureros, și că Bebe Cotimanis s-a mutat, deja, cu amanta, i-au stârnit interes Oanei, mai cu seamă că sunt două personaje deloc străine pentru ea. Cum este privită în lumea artistică povestea de dragoste pe care o trăiește actorul, încă însurat? Cum a fost perioada de după divorț pentru Roxana Ciuhulescu și cum a ajutat-o Oana Roman să-și revină din suferință? Afli totul începând cu ora 15.00, pe Facebook-ul Revistei VIVA!

Dar asta nu e tot! Îți mai amintești de tragedia de la Giulești? Un eveniment imposibil de ignorat sau de uitat, care a ajuns subiect de film. Regizorul Cătălin Saizescu l-a ecranizat sub titulatura „Scurtcircuit', iar actrița principală vine astăzi în platoul Oana Punct Roman. Un film dur, pentru care actorii s-au pregătit intens și care pune pe tapet povestea tragică a tuturor celor implicați. De altfel, regizorul Cătălin Saizescu a fost coleg de liceu cu Oana, prin urmare vă puteți aștepta la mărturisiri exclusive.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter