Roxana Ionescu intră în competiția „Uite cine dansează”

Publicat pe

Roxana Ionescu este noua concurentă a emisiunii „Uite cine dansează' după ce Rona Hartner s-a accidentat și a fost nevoită să părăsească competiția.

Rona s-a accidentat grav în timpul unui dans și a trebuit să se opereze. Luni, vedeta a fost internată la o clinică din Capitală unde va suferi o intervenție chirurgicală la menisc.

Mă operez la menisc. Am zis că vă trimit imagini din spital. Se spunea, era vorba că eu cică nu aș fi în spital. Greșeală totală. Cum să nu fiu în spital dacă eu chiar trebuie să mă operez. Dar am foarte mare încredere și mă simt foarte bine. Se pare că cea mai grea este recuperarea de după, așa că și dacă aș vrea să fiu la „Uite cine dansează' nu pot', a spus Rona într-o înregistrare video în timpul emisiunii.

Astfel, Roxana Ionescu, care a mai participat în trecut la „Dansez pentru tine', i-a luat locul Ronei și alături de Andrei Mangra vor lupta pentru un loc în finală.

Vreau să o asigur pe Rona că voi face tot posibilul pentru ca Andrei să ajungă în finală', a spus Roxana.

Competiția de dans de la Pro TV nu îi este străină Roxanei Ionescu. Aceasta a ajuns până în marea finală „Dansez pentru tine', în anul 2011, și a ocupat locul al doilea. În plus, vedeta a primit nenumărate note de 10 pe atunci, așa că are acum șanse foarte mari să câștige „Uite cine dansează'.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu – Ţinute absolut surprinzătoare la „Uite cine dansează'

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter