Ruby, la un pas să fie arestată în Italia. Ce a făcut artista

Publicat pe

Ruby și echipa ei au trecut prin momente tensionate la filmările videoclipului „Adevăr sau minciună', în Italia, fiind chiar la un pas să fie arestați. Perioada în care au avut loc filmările a fost exact perioada în care se desfășura summit-ul G7, iar de aici au început complicațiile.

Clipul a fost filmat la sfârşitul lunii mai în Taormina (Italia), în perioada în care s-a desfăşurat summit-ul G7, iar din această cauză cântăreaţa şi echipa ei au avut parte de multe peripeţii. Filmările pentru „Adevăr sau minciună au durat două zile şi au fost date peste cap de fapul că toţi liderii mondiali urmau să ajungă în Sicilia, acesta fiind primul summit G7 la care a participat Donald Trump.

Deoarece multe străzi erau blocate şi traficul redirecţionat, Ruby şi echipa de filmare s-au rătăcit şi au ajuns cu greu pe Isola Bella, unde aveau de filmat cadrul final al videoclipului. „Actorul care apare în clip a venit cu maşina lui, iar noi am închiriat două maşini. În una eram eu şi cei de la Cât Music, iar în cealaltă erau Roman Burlaca şi restul echipei de filmare. Din cauza faptului că traficul era blocat, ne-am rătăcit şi ne-am regăsit cu greu în drumul nostru spre Isola Bella, a spus Ruby.

Artista a adăugat că cea mai mare sperietură a tras-o după ce a reuşit să ajungă pe Isola Bella şi a început filmarea, deoarece a fost la un pas să fie arestată: „Există o scenă în clip în care actorul care apare alături de mine este aruncat în apă. Însă, în acel loc unde am filmat, apă avea cel mult 50 de centimetri adâncime şi era interzis săritul în apă. O persoană ne-a văzut şi a chemat poliţia, iar din această cauză a trebuit să negociem cu oamenii legii timp de aproximativ o oră să nu ne aresteze.

După ce a încheiat filmările, Ruby a avut parte şi de o surpriză din partea echipei care se află cu ea în Italia. Aceştia au organizat o sesiune de scuba diving, fiind prima oară când artista a făcut scufundări.

„Nu mă aşteptam să fac în Italia scuba diving pentru prima dată. Totul s-a întâmplat foarte repede, imediat după filmări. Primele gânduri după ce am terminat sesiunea de scufundări au venit că o avalanşă: «Mai vreau! A trecut deja timpul? Cum?». A fost mult mai uşor şi mai plăcut decât îmi imaginăm eu. Abia aştept să repet experienţa, a încheiat artista.

Ruby nu a filmat în Italia doar videoclipul „Adevăr sau minciună, ci şi clipul piesei „Soare pătrat, care a fost lansat în urmă cu trei luni şi a depăşit 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter