Ryan Gosling pregătește un nou rol. Iată în ce film va juca!

Publicat pe

Ryan Gosling se pregătește să dea lovitura cu un nou rol, de această dată. Actorul din „La La Land' a fost ales să interpreteze rolul lui Neil Armstrong în filmul „First Man'.

Pelicula va fi produsă tot de către regizorul „La La Land', Damien Chazelle, și va apărea abia în octombrie 2018. Potrivit Hollywood Reporter, filmul va fi o cronică a unei misiuni NASA de a trimite un om pe lună și va fi concentrat în special pe experiența lui Armstrong din anii 1961 – 1969, atunci când acesta a reușit un salt uriaș pentru omenire.

Filmul are mare potențial să fie unul extraordinar și magic, având în vedere că Damien a luat Oscarul în acest an pentru „cel mai bun regizor' cu filmul „La La Land', iar Ryan a câștigat Globul de Aur pentru „cel mai bun actor' și a fost favorit la Oscaruri pentru rolul din același film.

De asemenea, Ryan are șansa să interpreteze un personaj legendar de această dată. Mai mult, se pare că asemănarea dintre actorul american și Armstrong este foarte mare.

 

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Eva Mendes a explicat de ce nu îl însoțește pe Ryan Gosling la evenimente

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter