RYAN GOSLING, super-hot la premiera Only God forgives

Publicat pe

Ryan Gosling este unul dintre cei mai bine cotaţi actori la momentul actual la Hollywood şi unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi celebri. Cel mai recent film în care joacă se numeşte Only God forgives şi a avut premiera recent la New York.

 

"Only God Forgives" New York Screening

Foto: Hepta

 

Ryan are niste aparitii publice impecabile si nici de aceasta data nu a facut exceptie, aratand de parca tocmai ar fi coborat de pe un yacht luxos. El a purtat un costum crem, perfect pentru o zi vara, la care a asortat o camasa alba si o pereche de pantofi maro inchis.

Ryan Gosling s-a nascut in Canada si a debutat la 13 ani in emisiunea Clubul lui Mickey Mouse', alaturi de Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake. A devenit cunoscut in 2010, gratie rolului din mult aclamatul Blue Valentine', pentru care atat Gosling, cat si parterenera sa, Michele Williams, au fost nominalizati la Globul de Aur. In prezent traieste o poveste de dragoste alaturi de Eva Mendey, de care s-a indragostit pe platourile de filmare de la The Place beyond the Pines.

 

Ryan Gosling – de la Mickey Mouse la Eva Mendez

 

"Only God Forgives" New York Screening

 

 

Acţiunea filmului Only God forgives are loc în Bangkok. (Ryan Gosling) interpreteaza rolul lui Julian, patronul unui club de box thailandez care reprezintă un paravan pentru afacerile lui ilegale de trafic de droguri. Este respectat de lumea criminală însă înăuntrul său se simte gol şi singur.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter