S-a căsătorit sau nu Dorian Popa în Grecia? Iată adevărul!

Publicat pe

Dorian Popa și-a pus fanii pe jar atunci când a anunțat, la începutul unui episod al vlogului său, că s-a căsătorit în Grecia, acolo unde a fost plecat pentru a filma clipul noii sale piese.

După ce au văzut anunțul, fanii lui Dorian au început să îl felicite pe artist și să îi ureze casă de piatră, însă acesta nu a mai făcut vreo declarație după aceea, așa că mulți au rămas nelămuriți. L-am întâlnit pe Dorian la petrecerea Universal Music România & Media Pro Music și, cum era și normal, am fost curioasă să aflu dacă a avut într-adevăr loc marele eveniment în viața sa.

„Nu, am făcut noi o glumă foarte drăguță pe vlogul meu. Nu ne-am căsătorit, dar eram în Grecia pe vaporul ăla pe care filmam și oamenii veneau la noi și credeau că ne căsătorim și că suntem niște persoane celebre, și-au dat ei seama că e ceva acolo, și veneau să facă poze cu noi crezând că suntem mire și mireasă. Si de acolo eu am zis în vlog „ne-am căsătorit, nu-i o glumă', dar fața mea oricum spunea că e vorba de o glumă', a spus Dorian în exclusivitate pentru Viva!

Cu toate astea, artistul nu exclude o căsătorie cu iubita sa în viitorul apropiat și consideră acest pas unul foarte important pentru întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului.

„Va veni și căsătoria la momentul potrivit pentru că sunt de părere că o familie se poate întemeia cu același nume și cu un act care să unească aceste lucruri.'

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Fotografia zilei: Să râdem cu (și de) Dorian Popa!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter