S-a împlinit un an de la moartea lui George Michael

Publicat pe

George Michael a murit anul trecut, de Crăciun, pe data de 25 decembrie. Fanii săi au fost şocaţi de o aşa pierdere. Iată ce se întâmplă la un an de la decesul marelui artist. 

Geórgios Kiriákos Panagiótou, cunoscut mai bine ca George Michael a fost un cântăreț și compozitor englez de origine cipriota. A devenit popular fiind vocalist al formației Wham! și apoi solist.

Georghe Michael a murit în ziua de Crăciun

George Michael ar fi murit în somn pe 25 decembrie 2016, fără dureri, din cauza unei insuficienţe cardiace, informa site-ul american TMZ în 2016. Informaţia a fost confirmată şi de impresarul său, potrivit The Guardian. Aşadar, cauza morţii artistului ar fi fost insuficienţa cardiacă, a spus managerului cântăreţului, Michael Lippman.

Ce face iubitul lui George Michael la un an de la moartea artistului 

Iubitul lui George Michael, Fadi Fawaz, se pare că era în război cu familia artistului pe la începutul anului 2017. Acesta ar fi fost dat afară din locuința de 5 milioane de lire din Regent Park a regretatului cântăreț.

„Fadi va fi atât de trist, pentru că iubește casa din Regent Park, unde are atâtea amintiri dragi cu George. Deși veștile sunt devastatoare pentru el, nu se va opune familiei lui George dacă asta decid să facă', a spus o sursă pentru dailymail.co.uk.

Executorii au estimat bunurile lui George Michael la o valoare de aproximativ 105 milioane de lire.

Viaţa lui George Michael

 

S-a născut pe 25 iunie 1963, în familia unui restaurator de artă cipriot mutat în Anglia, Kîriákos Panagiótou, şi a unei dansatoare englezoiace, Lesley Angold Harrison. Părinţii, care mai aveau alte două fete, l-au botezat Geórgios Kîriákos Panagiótou.

 „Când aveam 12-13 ani, a început să ne meargă mai bine şi ne-am mutat într-o casă mare şi frumoasă în Kingsbury. Am învăţat de la ei să nu iau nimic de-a gata, iar tata era foarte strâns la pungă. Chiar şi atunci când aveam tot ce ne trebuia, tot trebuia să muncesc pentru ce-mi doream, ceea ce m-a ajutat mult în viaţă.

Părinţii lui n-aveau niciun talent artistic, dar a fost de-ajuns ca George să primească câteva discuri de vinil, pentru a-i deschide apetitul pentru muzică.

„Unul dintre ele era cu Tom Jones cântând Delilah, iar celelalte două erau cu piese de la Supremes, dintre care unul se zgâriase şi tot timpul aveam grijă să mut acul pick-up-ului, ca să ascult melodia mai departe. Evident că le-am ascultat în neştire şi că m-au influenţat fără să vreau, povesteşte el râzând  într-un documentar.

Piesele lui George Michael

Artistul britanic intenţiona să lanseze un nou album de studio anul acesta.

Potrivit International Business Times, George Michael compusese deja mai multe piese pentru următorul album de studio al său, care ar fi trebuit să fie primul material discografic lansat după discul „Symphonica din 2014 – al şaselea şi, totodată, ultimul LP al cântăreţului. Naughty Boy, care a avut mare succes cu piesele pe care le-a compus pentru Beyonce, Sam Smith şi Emeli Sandé, ar fi trebuit să producă următorul album al actorului George Michael. Cel mai recent material discografic lansat de George Michael se intitulează „Symphonica – un album live, în care artistul a fost acompaniat de o orchestră simfonică – şi a apărut pe piaţă în 2014, notează adevarul.ro.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter