Sandra Bullock e în doliu. Tatăl actriţei s-a stins din viaţă

Publicat pe

Sandra Bullock e în doliu. Marea actriţă depăşeşte o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental. Părintele său a murit, lăsându-i un mare gol în suflet. John Wilson Bullock şi-a părăsit familia la vârsta de 93 de ani. 

Tragica veste a circulat repede, iar cea care a confirmat-o prima a fost sora mai mică a Sandrei, Gesine Bullock-Prado.

„John Wilson Bullock 11 Februarie 1925 – 18 Septembrie 2018”, a scris Gesine într-un mesaj ce însoțea o fotografie cu tatăl său din tinerețea acestuia.

„Iubit frate, veteran din Al Doilea Război Mondial, soț, tată a patru femei puternice, ștrengar adorabil, diavol frumos și păcălici până în ultima clipă”, a mai scris sora Sandrei Bullock pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bn7MpaKAfkj/?utm_source=ig_embed

Părinții actriței s-au cunoscut în timp de John, care a fost pus la conducerea Serviciului Poștal Militar al Armatei în Europa, a staționat în Nurember, Germania. S-au căsătorit înainte de a se muta în Virginia, unde John și-a continuat munca, de data aceasta ca contractor pentur Pentagon.

În anul 2010, Sandra a vorbit despre felul în care a fost crescută și cum părinții le-au tratat pe toate la fel.

Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock, a confirmat şi el decesul lui John Bullock, printr-un mesaj emoţionant: „Pe 18 septembrie, la ora 22:04, înconjurat de familie și prieteni, John W. Bullock a părăsit clădirea. Ca tată, bunic și veteran de război, îți mulțumim pentru serviciile tale”.

Sandra Bullock, despre a da naştere unui copil şi adopţie

Într-un interviu pentru InStyle, actriţa în vârstă de 53 de ani a dorit să transmită societăţii un mesaj extrem de important prin care să-i facă pe oameni să înţeleagă că a da naştere unui copil nu este singura modalitate prin care poţi include un copil într-o familie.

Sandra Bullock este mamă a doi copii, Louis în vârstă de 8 ani şi Laila în vârstă de 5 ani, pe care i-a adoptat.

„Nu-mi spune mie ce pot să fac şi ce nu cu corpul meu înainte ca tu măcar să fi avut vreodată grijă de un copil care nu are o casă sau este neglijat şi abuzat”, a declarat actriţa. „Hai să ne referim la toţi copiii drept „copiii noştri”. Nu spune niciodată „copilul meu adoptat”.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter