Sandra Mutu a fost extrem de sexy la nunta cu Adi Mutu și la botezul fiului ei. Cum au arătat cele 3 ținute ale ei - FOTO

Publicat pe

Dublu eveniment și ținute impecabile! Adi Mutu și Sandra s-au căsătorit religios, duminică, și și-au botezat fiul în aceeași zi. Așa că pentru o astfel de zi Sandra s-a pregătit temeinic și a schimbat 3 ținute care mai de care mai sexy și mai frumoase.

Ziua a început cu botezul micuțului Tiago, care a avut loc în jurul prânzului. Astfel, pentru acest eveniment, Sandra a ales să poarte o salopetă roz pal, mulată, care îi scotea silueta în evidență și care avea inserții de pietricele în partea de sus.

Vezi și: Ilinca Vandici a purtat trei ţinute spectaculoase la botezul fiului său şi la nunta sa cu Andrei Neacşu! Aşa a reuşit să atragă toate privirile

La ora 17:00, cei doi miri au ajuns din nou la biserică pentru a se cununa religios, iar Sandra a fost o prințesă și a radiat continuu. Rochia de mireasă a soției lui Mutu a fost una clasică, albă și lungă, care a avut o croială specială în partea de sus și a fost decupată în părți. Rochia a avut pietre Swarovski.

Ei bine, la restaurant, Sandra s-a schimbat în cea de-a treia ținută, o rochie „bijuterie', lungă, strălucitoare și spartă pe un picior, în care a fost extrem de sexy așa cum a fost absolut toată ziua. Toate ținutele sunt creații LOULOU.

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

Sandra Mutu a fost extrem de sexy la nunta cu Adi Mutu și la botezul fiului ei. Cum au arătat cele 3 ținute ale ei - FOTOSandra Mutu a fost extrem de sexy la nunta cu Adi Mutu și la botezul fiului ei. Cum au arătat cele 3 ținute ale ei - FOTO

Alexandra Popescu

Foto: Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter