Sandra și Adi Mutu, vacanță în Republica Dominicană. Iată cum arată soția lui Adi în costum de baie, la doar două luni de la naștere!

Publicat pe

După ce au devenit părinți în urmă cu două luni, Sandra și Adi Mutu au plecat deja în prima lor vacanță, iar destinația aleasă este Republica Dominicană.

Sandra și Adi sunt niște părinți norocoși pentru că pot pleca în vacanță singuri, fără să aibă grija celui mic, însă destinația din acest an, deși pare una perfecta și exotică pentru unii, pentru Adi este un prilej de a-și vedea fetele, pe Maya și Adriana.

Inițial, cei doi au petrecut câteva zile în Cancun, iar în urmă cu o săptămână au mers în Republica Dominicană, acolo unde locuiește familia lui Consuelo, fost soție a lui Adi. Sandra pare că se simte extraordinar în vacanță și adoră să stea la plajă. Ba mai mult, nu s-a ferit să își arate silueta, chiar dacă în urmă cu două luni a născut, și putem spune că arată foarte bine.

În plus, se pare că actuala soție a lui Mutu se înțelege de minune cu fiicele lui. Aceasta a postat o fotografie cu Maya pe pagina sa de Instagram, iar micuța pare foarte încântată de compania Sandrei.

Iată mai multe fotografii din vacanța celor doi!

Sandra și Adi Mutu, vacanță în Republica Dominicană. Iată cum arată soția lui Adi în costum de baie, la doar două luni de la naștere!Sandra și Adi Mutu, vacanță în Republica Dominicană. Iată cum arată soția lui Adi în costum de baie, la doar două luni de la naștere!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Sandra Mutu a slăbit spectaculos! Așa arată la doar trei săptămâni de când a născut! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter