Sărbătoare în familia Mirelei Vaida. Fiul ei, Vladimir, a împlinit un an. Imaginea cu care vedeta și-a înduioșat fanii

Publicat pe

Sărbătoare mare în familie Mirelei Vaida! Fiul ei, Vladimir, a împlinit un an, iar pe de altă parte Carla, fetița ei, a împlinit 2 ani și jumătate fix.

De când a devenit mamă, Mirela Vaida este o femeie împlinită și este topită după cei doi copii ai săi. Aflată în concediu, prezentatoarea de la Antena 1 și-a luat familia și a mers pe litoral pentru a sărbători un an de când sunt 4. Fiul ei, Vladimir, a împlinit, pe 20 august, 1 an, iar bucuria este și mai mare. Carla, născută pe 20 februarie, a aniversat și ea 2 ani și jumătate, ceea ce a făcut ca în familia Mirelei să fie sărbătoare dublă.

Vezi si:

O masa pe zi – cea mai drastica dieta de la Hollywood

„Azi. 1 anișor de Vladimir!! Fix 2 ani și jumătate de Carla!! Puii mei, mama vă iubește și vă dorește să trăiți frumos!!', a fost mesajul pe care Mirela Viada l-a postat pe rețelele de socializare, însoțit de o fotografie cu cei doi copii stând într-o băncuță gonflabilă, dezbrăcați, la mare. Sute de mesaje și mii de like-uri a primit postarea vedetei.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă