Sărut pasional între Sam Smith şi iubitul său! S-a întâmplat în văzul tuturor

Publicat pe

Sărut pasional între Sam Smith şi iubitul său! S-a întâmplat în văzul tuturor. Cei doi îngrăgostiţi nu se mai feresc de ochii curioşilor şi îşi exprimă sentimentele de iubire chiar şi în public. Trăiesc o poveste de iubire care pare să dureze şi să înflorească pe zi ce trece! Momentul uimitor a fost surprins de aparatele de fotografiat!

Sam Smith a recunoscut în urmă cu ceva vreme care este orientarea sa sexuală. De atunci, el nu s-a mai ferit să îşi expună sentimentele, se simte liber, chiar dacă probabil pe unii îi deranjează gesturile sale. Recent, cântăreţul şi actorul din serialul '13 Reasons Why', Brandon Flynn, au fost văzuţi sărutându-se.

Paparazzi au fost cei i-au „vânat” pe cei doi şi au reuşit să îi fotografieze în momente uimitoare în New York. Ei se ţin de mână şi s-au apropiat destul de mult. Este posibil ca îndrăgostiţii să trăiească o poveste de iubire din anul 2017. Până acum, Sam Smith nu și-a făcut oficială relația şi a refuzat categoric să ofere declaraţii privind viaţa sa privată. Imaginile dovedesc clar că are o relaţie mult mai specială decât una de prietenie cu Brandon Flynn.

Sam Smith, declaraţii despre orientarea sa sexuală

„Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacția fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viața şi să fac muzică.”, le-a spus Sam Smith jurnaliştilor de la Digital Spy.

Sărut pasional între Sam Smith şi iubitul său! S-a întâmplat în văzul tuturorSărut pasional între Sam Smith şi iubitul său! S-a întâmplat în văzul tuturor

Foto: Hepta, Twitter

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter