Scandal de proporţii! Kevin Spacey, 20 de noi acuzații de hărțuire și abuz

Scandalul uriaş în care a fost implicat actorul Kevin Spacey este departe de a se încheia. Peste 20 de acuzaţii noi i-au fost aduse acestuia! Iată cine l-a reclamat!

O situaţie fără precedent are loc în viaţa actorului de la Hollywood. Teatrul Old Vic din Londra a anunţat în mod oficial că a primit 20 de plângeri împotriva lui Kevin Spacey. Mulţi au reclamat comportamentul inadecvat al acestuia.

Se pare că actorul a hărţuit sexual mai mulţi tineri în perioada în care ocupa funcţia de director artistic, fiind deja deschisă o anchetă.

Teatrul Old Vic a afirmat că, începând cu 31 octombrie 2017, a angajat o firmă externă de avocatură, Lewis Silkin, pentru a conduce o anchetă asupra acuzaţiilor făcute în media şi nu numai împotriva lui Kevin Spacey. Ancheta a concluzionat că au existat 20 de acuzaţii împotriva actorului între 1995 şi 2013.

Actorul Kevin Spacey nu a dorit să comenteze niciuna dintre acestea.

Teatrul a menţionat că, în perioada în care Kevin Spacey a fost director artisitic la Old Vic, în jurul lui s-a creeat un cult al personalităţii', iar acest statut al său i-a împiedicat pe cei din echipă, în mod special pe tinerii actori, să vorbească despre aceste incidente.

În ciuda procestului aflat în desfăşurare, s-a afirmat că cei afectaţi s-au simţit inacapabili să ridice îngrijorări şi că Kevin Spacey acţiona fără suficientă responsabilitate. Este clar inacceptabil, iar Old Vic îşi cere sincere scuze pentru că nu a creeat un mediu sau o cultură în care oamenii să se simtă capabili să vorbească deschis', scrie în comunicat.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...