Scandal de proporţii pentru prezentatoarea Dana Grecu. După divorţ, l-a lăsat mut pe fostul soţ

Publicat pe

Dana Grecu a divorţat de soţul său, iar informaţii noi au ieşit la iveală. Uite ce s-a întâmplat în mariajul lor şi ce decizii a luat prezentatoarea TV după divorţ. 

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea de televiziune Dana Grecu a anunțat la TV că a divorțat de cel care i-a fost partener de viață, Bogdan Grecu. Bogdan Grecu are o relație cu o altă femeie pe nume Ioana. Aceasta a fost în culmea fericirii și a mărturisit public că el şi Bogdan se iubesc.

„Când visurile noastre devin realitate după atâția ani. A meritat așteptarea', a scris Ioana în dreptul imaginii.  Nici Bogdan nu se lasă mai prejos, care i-a și făcut o declarație de dragoste brunetei.

 

Dana Grecu, decizie uimitoare după divorţ

Acum ies la iveală noi informații despre Dana Grecu, care a afirmat că se va numi de acum înainte Dana Chera. Potrivit cancan.ro, ea şi fostul soţ au divorţat la notar pe 18 octombrie 2017, iar la numai o lună de la separare s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Pitești.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r.: dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera', a mărturisit Dana Grecu la o emisiune de la Antena 3.

Vedeta are din primul mariaj doi copii, pe David, de 14 ani şi Mihaela, 11 ani.

 

Foto: Captură Tv, Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter