Scandal la Casa Regală între Regina Letizia şi Sofia. Momentul a fost filmat

Publicat pe

Scandal la Casa Regală între Regina Letizia şi Sofia. Regina Letizia a Spaniei şi-a împins soacra. Nu a vrut deloc să o lase să se fotografieze cu nepoatele sale. La această scenă a fost prezent Regele Felipe, dar şi tatăl său, Regele Juan Carlos, care s-a alăturat familiei regale de Paște pentru prima oară în ultimii 4 ani. 

Momente mai puţin plăcute au avut loc în duminica Paştilor, între membrii familiei regale din Spania. Într-o înregistrare care a ajuns virală pe Internet Regina Litizia a Spaniei a fost surprinsă împingându-și soacra. Cearta a avut loc în timpul vacanței pascale pe care familia regală spaniolă a petrecut-o la Mallorca.

Regina Sofia a vrut să se fotografieze cu cele două nepoate ale sale. Nora sa a sărit repede în fața lor și a vrut să-și ia fetele din brațele bunicii lor. Din fotografii se vede cum Regina Letizia ia mâna soacrei sale de pe umerii uneia dintre copile, după care a avut loc un schimb de replici. Regele Felipe a intervenit să restabilească pacea, scrie Daily Mail.

Cum a petrecut Paştele familia regală a Spaniei

Familia regală a Spaniei este una dintre cele mai frumoase și mai bine închegate din lume, iar asta se vede la fiecare apariție a capetelor încoronate și a fiicelor sale. Cu ocazia Paștelui, Regele Felipe al-VI-lea al Spaniei, Regina Letizia, Prințesa Leonor, Prințesa Sofia și Regina Sofia au fost în centrul atenției la slujba ținută la Catedrala Palma de Mallorca din Spania.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter