Scarlett Johansson, surpriza serii printre cuplurile de la Oscar. Iată la brațul cui a apărut și care sunt cuplurile care au strălucit pe covorul roșu!

Publicat pe

Gala premiilor Oscar a fost presărată cu multe momente surpriză, începând cu „cel mai bun actor', Casey Affleck, și terminând cu „cel mai bun film', „Moonlight'. Însă surprize au fost și printre cuplurile care au pășit pe covorul roșu.

Cea mai așteptată apariție a fost cea la lui Scarlett Johansson. Aceasta a apărut la brațul agentului Joe Machoda, după ce presa a scris că și-a refăcut viața după divorț, și a cochetat cu el încontinuu pe covorul roșu. Au zâmbit unul la altul, și-au spus glume, iar Scarlett a arătat superb într-o rochie mov, lungă. Pe de altă parte, Nicole Kidman nu s-a abținut să îl sărute pe Keith Urban în fața camerelor, iar momentul a fost unul dintre cele mai siropoase de pe red carpet.

Iată și alte cupluri hot prezente aseară la gala premiilor Oscar!

 

Scarlett Johansson, surpriza serii printre cuplurile de la Oscar. Iată la brațul cui a apărut și care sunt cuplurile care au strălucit pe covorul roșu!Scarlett Johansson, surpriza serii printre cuplurile de la Oscar. Iată la brațul cui a apărut și care sunt cuplurile care au strălucit pe covorul roșu!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter