Schimbări majore la "Exatlon România"! Este vorba despre Cosmin Cernat

Publicat pe

Bogdan Socol, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din România,  se alătură competiției „Exatlon', urmând să alterneze prezentările și comentariile traseelor cu Cosmin Cernat.

Socol și-a început carieră sportivă la redacția de sport a TVR, în 2000, apoi și-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, Național TV și GSP TV. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv și realizator al emisiunii Fotbal European.

Citeşte şi:

Iulia Albu stă pe scaunul lui Răzvan Ciobanu la „Bravo, ai stil! All Stars'! E şi mai dură acum

Imagini uimitoare cu femeia care i-ar fi furat minţile lui Matei Stratan! De aceea a reacţionat Mădălina Ghenea

Schimbări majore la „Exatlon România”

În 2012, Bogdan Socol a fost desemnat Cel mai bun comentator sportiv al anului 2012, titlul i-a fost acordat în urmă unui sondaj național. Experiența câștigată în 15 ani de presă sportivă și pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat și în elaborarea cărților de succes  „100 de fotalisti legendari' și  „Jurnalul unui iubitor de fotbal'.

E recunoscut în breaslă comentatorilor sportivi și în rândul telespectatorilor că unul dintre cei mai entuziaști, strigătul lui inconfundabil, atunci când o echipa înscrie puncte sau goluri, i-a atras mereu simpatia iubitorilor de sport și a devenit o marca personală.

FOTO: PR

Cristina Pîrvu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter