Scrisoarea cutremurătoare pe care fosta iubită a lui Jim Carrey i-a lăsat-o actorului: „Mi-ai făcut cunoştinţă cu cocaina, prostituatele, abuzul psihic şi boala”

Publicat pe

Fosta iubită a lui Jim Carrey, pentru care actorul este acuzat de ucidere din culpă, a lăsat o scrisoare cutremurătoare după ce s-a sinucis și prin care îi aduce acuzații foarte grave.

Jim Carey va fi dat în judecat în aprilie pentru uciderea din culpă a Cathrionei White, care s-a sinucis de supradoză după ce actorul i-a furnizat acesteia medicamentele, scrie Mediafax. Înainte să ia decizia de a-și pune capăt zilelor, Cathriona  a scris un mesaj pe iPad, pe 8 aprilie 2013, cu doi ani înainte de cumplita faptă, fiind găsit abia de curând de avocatul care o susține pe ea și pe mama ei în procesul cu Carrey.

Citește și: Lidia Buble a lansat piesa şi videoclipul „Cămaşa! E una dintre cele mai sensibile melodii ale artistei

„Iubeam viaţa, eram încrezătoare, mă simţeam bine în pielea mea şi eram mândră de deciziile pe care le luam. Te-am cunoscut pe tine şi tu mi-ai făcut cunoştinţă cu cocaina, prostituatele, abuzul psihic şi boala. Ai făcut lucruri bune pentru mine, dar m-ai distrus ca om, Jim', a scris fosta iubită a lui Jim Carrey.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter