Secrete de beauty de la vedete. Păr sănătos și rezistent ca al Andreei Berecleanu

O vezi în fiecare zi pe micul ecran, iar părul ei mereu arată impecabil. Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit câteva secrete de beauty. Uite ce pași trebuie să urmezi dacă vrei să ai un păr sănătos și rezistent ca al Andreei Berecleanu. 

Andreea Berecleanu este mereu o apariție și are grijă să fie aranjată până la cel mai mic detaliu. În trecut, prezentatoarea TV avea părul lung, apoi l-a tuns, iar acest tip de tunsoare, bob, o prinde de minune. Pe vremea când avea părul mai lung cu aprovimativ 10 centimetri, Andreea Berecleanu ne-a povestit că vârfurile se degradau mult mai ușor și se despicau.

Vedeta folosește doar produse profesionale pe care le schimbă cam o dată la jumătate de an, așa cum este indicat. Pentru a avea un păr sănătos, hidratat și rezistent, Andreea Berecleanu folosește măști de păr, de cele mai multe ori și cele făcute în casă, cum ar fi masca cu ulei de argan sau ulei de cocos.

'Folosesc un spray de protecție împotriva căldurii. Un păr lung arată îngrijit atunci când e sănătos 100%. Firul părului meu este drept și nici nu prea e nevoie să-l coafez. Folosesc numai produse profesionale. Le știu, le testez, le schimb. La fiecare jumătate de an este recomandat să le schimbi. Nu uit să-mi aplic măști de hidratare și ulei de cocos sau de argan', ne-a dezvăluit Andreea Berecleanu, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...