Selena Gomez, disperată! Speră că Justin Bieber nu se va căsători cu Hailey Baldwin

Publicat pe

Selena Gomez, disperată. Vedeta a crezut mereu că ea va fi aleasa lui Justin Bieber. O sursă a dezvăluit că artista este convinsă că mariajul lui Justin cu Hailey nu se va concretiza de fapt.

Selena nu poate depăși  logodna celor doi și cu cât trece mai mult timp, cu atât devine mai disperată. Conform informațiilor apărute în presă,  eaîși dorește din tot sufletul ca cei doi să nu se căsătorească. O sursă apropiată cântăreței a dezvăluit cum că aceasta tânjește după despărțirea starului de cunoscutul model.

Selena își dorește în secret și se roagă ca Justin să nu ajungă până la căsătorie cu Hailey. Cele mai fericite zile din viața acesteia au fost când era împreună cu starul. Ea mereu a crezut că va fi cea ce se va mărita cu Justin, nu Hailey.'

Pentru Selena pare că mai e doar un timp până cei doi se vor despărți. Însă, dacă se căsătoresc, va fi devastată.

Selena nu se poate abține să nu se gândească la faptul că dacă cei doi stau mult logodiți, nu o să se căsătorească niciodată. Îi este frică de mariajul celor doi, crede că acest lucru o va distruge.'

Deși aceasta nu s-ar pune niciodată între dragostea celor doi, crede că ar fi mult mai potrivită ea pentru Justin decât este Hailey.

Selena nu ar interveni niciodată între Justin și Hailey, deci niciodată nu o să îi spună nimic acestuia. Dar totuși, atâta vreme cât cei doi nu sunt căsătoriți încă, ea speră la încă o șansă pentru a avea finalul fericit împreună cu Justin'. Logodnica lui Justin, Hailey Baldwin se teme de Selena.

Hailey mereu se va simți bântuită de către Selena. Ei îi este frică de faptul că iubirea Selenei pentru Justin nu se va stinge și într-o zi va încerca să îl caute și să încerce să se împace cu acesta. Hailey îl iubește, dar undeva în adâncul inimii, este conștientă că Justin a iubit-o pe Selena prima dată.'

Sursa foto: Instagram

 

 

Foto:

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter