Selena Gomez încă suferă după Justin Bieber: “Pentru mulți ani ea a crezut că se va mărita cu el.”

Publicat pe

Justin Bieber are acum o nouă viață. Artistul pare a fi îndrăgostit iremediabil de Hailey Baldwin. Se pare că Selena Gomez încă suferă după fostul iubit și nu poate trece atât de ușor peste ce a fost între ei doi așa cum a făcut-o el.

Este greu să vezi cum prima dragoste se căsătorește cu altcineva. Justin Bieber tocmai a oprit toate șansele de a se împăca cu Selena Gomez atunci când și-a anunțat logodna cu Hailey Baldwin. Deși Selena se simte foarte bine ca o femeie singură, artistul nu iese din gândurile ei.

Selena este fericită și foarte ocupată cu viața ei, deși încă sunt momente în care îi este dor de Justin. Ea l-a iubit pentru foarte multă vreme, normal că încă mai are câteva sentimente, dar nu o să încerce să îl caute sau să intervină în noua sa relație cu Hailey. Dar dacă legătura lor se destramă, Selena va fi prima care îi va trimite mesaje. Mereu va exista un loc în inima ei pentru prima dragoste.', spune o sursă apropiată divei, potrivit presei internaționale.

Selena are niște sentimente tare complicate când vine vorba de faptul că Justin s-a logodit. În unele zile ea este foarte liniștită din cauză că poate merge mai departe pentru că acesta a închis toate ușile către împăcare. Dar în alte zile nu se poate abține să nu simtă puțină dezamăgire. Selenei încă nu îi vine să creadă că între ea și Justin s-a terminat pentru totdeauna, deci încă există momente în care este surprinsă de faptul că el este logodit și se va căsători cu altcineva. Pentru mulți ani ea a crezut că se va mărita cu el.', a mai declarat aceeași sursă.

Se pare că fanii gândesc același lucru, speculandu-se faptul că inelul dăruit de Justin lui Hailey era de fapt pentru Selena. Cântărețul și modelul trăiesc o poveste de dragoste intensă, Justin punând întrebarea cheie chiar la începutul lunii iulie, deși ei se întâlneau doar de o lună.

Acesta s-a logodit cu Hailey în Bahamas, vestea șocând pe toată lumea. A fost o surpriză pentru că Justin și Selena se despărțiseră doar de 4 luni, iar acesta era deja pregătit să facă pasul cel mare cu altcineva. Artistul susține că și-a găsit sufletul pereche și că nu a mai putut să vorbească cu nimeni atât de deschis despre sentimentele lui.

 Sursa foto: Instagram

Iulia Statie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter