Selena Gomez și Justin Bieber s-au despărțit. Mama actriței a intervenit între ei

Publicat pe

Selena Gomez și Justin Bieber s-au despărțit, asta după ce în ultima perioadă apăruseră zvonuri cum că actrița ar fi fost însărcinată. Mama Selenei Gomez a fost cea care a intervenit între cei doi, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat mai repede decât ne-am fi închipuit.

Cei doi se împăcaseră de doar câteva luni, iar totul parcă mergea mai bine ca niciodată între Selena Gomez și Justin Bieber. Se pare că mama actriței nu a fost deloc de acord cu această relație și a intervenit, scrie presa internațională. 'Selena a încercat să-și convingă familia că Justin s-a schimbat, însă familia ei nu vrea să creadă acest aspect, cel puțin nu acum.', a declarat o apropiată a vedetei.

Relația Selenei Gomez cu mama ei s-a stricat după împăcarea cu artistul

Vedeta nu se mai înțelegea deloc cu mama ei după ce se împăcase cu Justin Bieber. Înainte de această împăcare, Selena Gomez și mama ei erau foarte apropiate. 'Relația cu Justin a afectat foarte mult relația pe care Selena o avea cu mama ei și asta o doare pe Selena, având în vedere că ele erau foarte apropiate, cu atât mai mult că mama sa i-a fost sprijin atunci când a avut problemele de sănătate. Justin și Selena au decis să ia o pauză pentru a oferi familiei mai mult timp să-și vindece resentimentele față de Bieber și să asimileze ideea că ei își doresc să fie împreună', a dezvăluit aceeași sursă.

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter