Senzualitatea este dusă la extrem în noul videoclip al Shakirei

Publicat pe

Senzualitatea este regula noului videoclip al piesei „Deja Vu' lansat de Shakira în colaborare cu Prince Royce.

Pe ritmuri de bachata, Shakira este incredibil de sexy și pasională și încinge mințile bărbaților prin modul provocator în care dansează împreună cu Prince Royce în noul clip.

Într-o rochie neagră, scurtă, cu spatele gol, artista își unduiește trupul în brațele cântărețului alături de care colaboreaza pentru piesa Deja Vu, fiind și prima colaborare dintre cei doi. Piesa este ca un imn al iubirilor pierdute, așa că senzulitatea dusă la extrem din dansul de bachata pe care Shakira și Prince Royce îl interpretează pe ringul de dans ne duce cu gândul la pasiune și la dragostea mare pe care am trăit-o în trecut.

Prin această melodie, Shakira continuă lanțul hit-urilor lansate în ultimul an, după succesul cu piesele „Chantaje' și „La Bicicleta'. „Deja Vu' are deja peste 16 milioande de vizualizări pe Youtube în doar două zile de la lansare, iar versurile în spaniolă te vor cuceri cu siguranță încă de la prima ascultare.

Așa sună „Deja Vu'! Îți place?

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Shakira nu va merge la nunta lui Messi. Motivul este incredibil!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter