Serena Williams a făcut publică vestea că este însărcinată din greșeală. Iată ce a declarat!

Publicat pe

Serena Williams a anunțat, săptămâna trecută, că este însărcinată prin intermediul unei fotografii postate pe Snapchat, însă, se pare, aceasta a făcut publică vestea din greșeală.

Potrivit jucătoarei de tenis, ea vorbea cu Gayle King la Ted Talk, în Vancouver, și a observat că fotografia în costum de baie galben căruia i-a adăugat mesajul „20 de săptămâni', care trebuia să fie privată, a fost postată public din greșeală.

„Știi cum e social media, apeși butonul greșit și 30 de minute mai târziu aveam 4 apeluri pierdute și eram ceva de genu „asta-i ciudat', a spus Serena, potrivit Daily Mail.

Se pare că aceasta voia să facă publică vestea că este însărcinată 5-6 zile mai târziu, însă rețelele de socializare i-au jucat feste. Oricum, ea își pusese deja fanii pe jar cu o săptămână înainte de marele anunț, atunci când a postat o fotografie cu noua carte a lui Kelly Rowland despre mamele aflate la început de drum.

„Sunt mândră de tine Kelly Rowland. Bine, deci această carte scrisă de Kelly este un ghid pentru proaspetele mame. Sper ca într-o zi să aplic sfaturile', spunea Serena.

După ce a urcat din nou pe primul loc în clasamentul WTA, Serena Wlliams a oferit și prima declarație publică despre viitorul copil.

„Dragul meu copil, mi-ai dat o putere pe care nu credeam că o am. M-ai învățat adevăratul sens al seninătății și al păcii. Abia aștept să te întâlnesc. Abia aștept să faci parte din caseta de jucători anul viitor. Dar cel mai important, sunt fericită să împărtășesc faptul că sunt numărul 1 în lume cu tine… din nou, astăzi. De la cel mai vechi număr 1 în lume la cel mai tânăr număr 1 în lume'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Serena Williams este însărcinată cu primul ei copil

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter