Shakira – 9 nominalizări la premiile Latin Billboard

Publicat pe

Shakira este în culmea fericirii. A primit cele mai multe nominalizări la premiile Latin Billboard, nu mai puțin de 9 la număr.

Artista concurează pentru premiul de „Cel mai bun artist al anului'. În plus, hitul „La Bicicleta', în colaborare cu Carlos Vives, este nominalizat la „Cea mai hot melodie anului', „Cea mai hot melodie a anului din punct de vedere vocal', dar și la „Piesa digitală a anului'. Ba mai mult, piesa „Chantaje', în colaborare cu Maluma, este și ea nominalizată la „Cea mai hot melodie a anului din punct de vedere vocal', ceea ce înseamnă ca Shakira are două piese care concurează la o singură categorie,

Artista a postat și un mesaj de mulțumire pe Instagram prin care își arată bucuria: „Wow, 9 nominalizări! Mulțumesc @latinbilboards și felicitări tuturor celor nominalizați!'

Nicky Jam are și el tot 9 nominalizări la premiile Latin Billboard, fiind urmat de Enrique Iglesias cu 8 nominalizări. Nici J Balvin nu este departe, acesta concurând la 6 categorii.

Premiile Latin Billboard vor fi decernate pe 27 aprilie.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Sărbătoriții zilei: Shakira și Pique

Shakira a dezvăluit noi fotografii adorabile cu Sasha, băieţelul său cel mic

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter