Shakira și Gerard Pique se despart după 7 ani de relație. Care este motivul separării

Publicat pe

După ce Fergie a anunțat că divorțează după 9 ani de căsnicie, o nouă despărțire șochează lumea mondenă. Se pare că Shakira și Pique au decis să pună punct relației lor de 7 ani.

Presa spaniolă a lansat zilele trecute acest zvon și scrie că dragostea mare dintre cei doi s-ar fi stins de când Shakira este în turneul de promovare al noului ei album. Se pare că artista lipsește destul de mult de la stadion având în vedere că ea era mai mereu prezentă la meciurile fotbalistului. De ceva vreme cei doi nu mai apar împreună și ar fi la un pas despărțire, spun apropiații. Mai mult, se pare că fiu lor Milan stă acum cu bunica sa atunci când merge la stadion, ultima fotografie cu Shakira de pe Camp Nou fiind făcută în luna mai.

Se pare că Pique a luat decizia de a nu mai locui cu iubita sa și s-a mutat deja singur într-o casă din Barcelona. Motivul separării ar fi faptul că Shakira este foarte implicată în turneul de promovare al noului album, iar din această cauză stă foarte mult timp plecată. Pentru a salva lucrurile, Pique i-ar fi cerut Shakirei să renunțe la o parte din concerte.

Un alt gest care a alimentat aceste zvonuri este cel pe care Pique l-a făcut atunci când a marcat golul împotriva lui Espanyol, acesta ridicând doar 3 degete în loc de 4 cum o făcea de fiecare dată, cifră care simboliza ziua de naștere a celor doi, 2 februarie, și numărul membrilor familiei lor, 4.

Shakira (40) și Pique (30) sunt împreună de 7 ani și au 2 copii: Milan, în vârstă de 4 ani, și Sasha, în vârstă de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut la Campionatul Mondial din 2010 când Shakira a cântat în deschidere melodia „Waka waka'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter