Silvio Berlusconi şi Vladimir Putin, în acelaşi pat! Cadoul uimitor primit de preşedintele rus de ziua sa

Publicat pe

Vladimir Putin şi Silvio Berlusconi au fost surprinşi recent în acelaşi pat. Cei doi au fost imprimaţi pe o lenjerie de pat pe care liderul de la Kremlin a primit-o de ziua sa din partea bunului său prieten, fostul premier italian.

Pe data de 7 octombrie, Vladimir Putin a împlinit 65 de ani. Silvio Berlusconi nu s-a putut abţine şi i-a făcut un cadou destul de ciudat preşedintelui Rusiei. Cei doi au o relaţie destul de buna, sunt prieteni de ceva timp şi îşi permit anumite glume unul cu altul.

Silvio Berlusconi i-a trimis lui Vladimir Putin de ziua sa un set de lenjerie de pat pe care este imprimată o imagine în care cei doi lideri dau mâna. În spatele celor doi sunt mai multe momumente cunoscute atât din Rusia, cât şi din Italia.

Surpriza nu i-a înmânat-o Berlusconi, ci a fost trimisă. Cert e că  a ajuns la Kremlin sămbătă, cu prilejul recepţiei de ziua preşedintelui rus.

Fotografia cu lenjeria a apărut imediat în mediul online. Directorul fabricii a postat-o pe Instagram alături de mai multe hashtaguri ca #bestfriends şi ‘#love.

Şi Vladimir Putin i-a făcut cadouri mai bizare lui Silvio Berlusconi. Fostul premier italian a primit din partea liderului rus un pat în care o prostituată susţinea că ar fi făcut sex cu politicianul italian. Se pare că surpriza a fost pe placul acestuia, potrivit spuselor lui George Clooney.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a aniversat sâmbătă împlinirea vârstei de 65 de ani la Kremlin printr-o reuniune privind situaţia din Siria, aşadar prin muncă.

Foto: Hepta, Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter