Simona Halep se răsfaţă după ce şi-a prezentat cupa la Bucureşti!

Simona Halep se răsfaţă după ce şi-a prezentat cupa la Bucureşti. Campioana noastră a ajuns ieri în România. Şi-a prezentat trofeul în faţa numeroşilor săi susţinători. Toţi i-au strigat numele pe Arena Naţională şi au aplaudat-o. Este numărul 1 în lume în tenisul feminin. Iată cum se relaxează acum!

Ieri, Arena Naţională s-a umplut, mulţi susţinători au mers să o felicite pe românca care a cucerit titlul de la Roland Garros. După victoria binemeritată de sâmbătă, Simona Halep a trecut la relaxare.

Astăzi, la trei zile de la cucerirea titlului din Paris, campioana noastră se află în Bucureşti, într-un complex sportiv din Capitală. De multe ori s-a cazat acolo, când nu a mers acasă, la Constanţa. Iată ce vremuri superbe, de relaxare au venit pentru Simona care se distrează acum la piscină. Într-un costum de baie verde, cu un imprimeu superb şi ochelari de soare la ochi, jucătoarea de tenis profită de timpul liber.

Le-a arătat tuturor fanilor săi cum se odihneşte, cum se recuperează după perioada intensă prin care a trecut printr-o postare pe Instagram. Nu se poate altfel decât cu un zâmbet şi fericire!

Se poate observa că are părul ud, probabil a şi înotat în piscina din complexul sportiv. Campioana merită din plin o perioadă de relaxare, mai ales că a cucerit primul Grand Slam!

Simona Halep se află la piscină, re relaxează după ce a câştigat trofeul la Roland Garros

Simona Halep se află la piscină, re relaxează după ce a câştigat trofeul la Roland Garros

Simona Halep şi-a prezentat trofeul pe Arena Naţională

Simona Halep a ajuns ieri în Bucureşti, a fost întâmpinată de presă şi de o mulţime de susţinători. Seara, după ora 20.00, campioana a ajuns la Arena Naţională unde a primit cheia Capitalei, le-a mulţumit tuturor celor prezenţi şi s-a bucurat de mulţimea prezentă.

'Vă mulțumesc foarte mult că ați venit aici. Sunt foarte emoționată, nu m-am așteptat la așa ceva. Sunt foarte mândră că sunt româncă. Acest lucru îl spun mereu. M-am născut aici, am început tenisul aici și iubesc această țară. Și într-o țară mai micuță se poate face o performanță mare. (…) 'La Paris a fost o atmosferă incredibilă. Vreau să vă mulțumesc din nou, ați făcut ceva minunat. Acest drum a fost  lung. De 20 de ani joc tenis și vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor care au pus o cărămidă la această performanță, familiei, care m-a ajutat în fiecare zi. Vreau să mulțumesc României și vreau să cred că vom mai avea și alți campioni. Sper să avem cât mai multă încrede în noi. Trebuie să visăm întâi. N-aș vrea să mai plec de pe scena aceasta, este prea frumos. A fost un moment deosebit', a spus Simona Halep.

Simona Halep, la Arena Nationala

Simona Halep, la Arena Nationala

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...