Simona Halep și-a cumpărat o casă de lux în București. Cu cine este vecină jucătoarea de tenis

Publicat pe

Simona Halep și cumpărat o casă de lux într-o zonă bună a Capitalei. Jucătoarea de tenis are vecini celebri. Banii pe care îi câștigă, Simona Halep îi investește în imobiliare. Aceasta a câştigat 27 de milioane de dolari din tenis.

Casa cea nouă a Simonei Halep este situată într-o zonă de lux a Bucureştiului, lângă Herestrău. Jucătoarea de tenis este aproape şi de Stejarii, clubul lui Ion Ţiriac unde se mai antrenează între turnee. 'Halep e vecină cu mine. Și-a cumpărat o casă în București în cartier unde aveam și eu. Stă la două case distanță de mine. Îi doresc multă sănătate pentru că face cinste neamului românesc', a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

Simona Halep a investit o parte din banii câștigați din tenis în imobiliare. Până la 26 de ani, jucătoarea de tenis are o vilă de aproximativ 500.000 de euro și un bloc cu două etaje în apropierea casei părinteşti, în Constanța, un un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux în Mamaia și două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov.

Citește și: Totul despre Simona Halep. Joacă tenis de la 4 ani, iar la 26 a devenit lider mondial

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter