Simona Pătruleasa a trecut prin momente cumplite: "Am rămas cu o traumă!"

Publicat pe

Simona Pătruleasa a trecut prin momente cumplite. Acum şapte ani, Ingrid a venit pe lume. Fiica lui Sabin şi a Simonei este răsfăţata familiei. La naştere, în 2011, prezentatoarea TV a trecut prin dureri mari. Acum, la ani distanţă, a povestit prin ce a trecut!

Exclusiv pentru VIVA!, Simona a dezvăluit că pe masa de operaţie, la naştere, a suportat dureri mari. Toate acestea pentru a-şi strânge în braţe fetiţa pe care acum o adoră.

„Când am născut, am avut o mică problemă că mi-a făcut injecţia aceea în coloană şi ceva s-a întâmplat, nu ştiu, a durat mai mult, eu eram şi foarte speriată pentru că aveam o burtă cam aşa de mare… Ştiam că trebuie să iasă Ingrid. M-a şi durut şi am rămas cu o traumă. Din momentul ăla…înainte nu aveam nicio problemă cu injecţiile, cu dentistul. Din momentul ăla, pentru mine,…e o fobie. Încerc să stau departe de injecţii!”, a spus Simona la Interviurile VIVA!.

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter