Single and happy! Ele sunt celebritățile pentru care viața în doi nu este neapărat importantă

Publicat pe

Există o perioadă de singurătate în viața fiecăruia din diferite motive. Fie nu găsești persoana potrivită, fie dorești să te concentrezi pe carieră, iar celebritățile cunosc cel mai bine acest sentiment.

Unii oameni se simt incompleți și triști fără un partener. Nu pot accepta ideea de singurătate, care este benefică, și fac tot posibilul să fie într-o relație, lucru care, de cele mai multe ori, îi lasă cu inima frântă.

Citește și: Alicia Keys, schimbare dramatică de look. Iată ce hairstyle a adoptat cântăreața! Poate fi trendul acestei veri?

Există însă și un alt soi de oameni care pot fi fericiți singuri deoarece cred că fericirea vine din interior. Majoritatea nu se aruncă în relații, ci așteaptă persoana care le dovedește că viața în doi este mai bună decât cea single. De acest lucru sunt convinse și câteva celebrități de la Hollywood, care sunt single și fericite și care au explicat de ce au ales această cale.

Vezi în galeria foto vedetele celebre care sunt single and happy!

Single and happy! Ele sunt celebritățile pentru care viața în doi nu este neapărat importantăSingle and happy! Ele sunt celebritățile pentru care viața în doi nu este neapărat importantă

Laura Oaida

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter