Situaţii extreme în prima ediţie "Exatlon"! Pericolul prin care a trecut Vladimir Drăghia

Publicat pe

„Exatlon” a debutat pe data de 7 ianuarie cu o competiţie extremă. Vladimir Drăghia a fost cel care era la un pas de o accidentare gravă! Iată ce s-a întâmplat în prima ediţie!

Vedetele care participă la „Exatlon” sunt cântăreața Claudia Pavel(Creăm), gimnastă Diana Bulimar, medaliată la competiții olimpice și europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță și actor cunoscut,  Giani Kirita – fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbita, luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prințesă Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobica, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial și european, și Andrei Stoica, campion mondial la kickboxing, categoria heavyweight.

Vladimir Drăghia, la un pas de pericol în Republica Dominicană

Vladimir Drăghia a captat toate privirile în prima ediţie a emisiunii. Era să fie accidentat grav, însă a reușit să se protejeze şi a mers mai departe. La una dintre probe actorul era să-și prindă o mână între două bucăți de lemn. A vrut să-și arate puterea și viteza, aruncându-se pe treptele respective.

Vladimir a reuşit să treacă peste greutăţi şi a câștigat un punct pentru echipa sa.

„Am făcut înot 12 ani, de la vastă de 6 ani până la 18 ani. În fiecare zi, mă trezeam la 6 dimineață, înotam 20 de kilometri pe zi, am avut parte de un regim cazon. Pregătirea această m-a disciplinat foarte mult', a spus Vladimir Drăghia.

Foto: Captură TV, Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter