Sora Elenei Gheorghe, de-o frumuseţe rară. Ana Pîrvulescu a pozat pentru VIVA! de martie

Publicat pe

Sora Elenei Gheorghe, de-o frumuseţe rară. Pentru cei care nu ştiau deja, artista are o soră care îi seamănă. Are trăsături deosebite care au fost puse în valoare de profesionişti prin machiaj. Arată spectaculos, mai ceva ca o tânără de 20 de ani! 

Secrete de beauty de la profesionişti

Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, s-a căsătorit de curând, iar look-urile pe care le-a experimentat sunt potrivite pentru orice eveniment special. Iată 5 idei îndrăzneţe, provocatoare şi sclipitoare de make-up şi hair. Nu te feri de glitter în sezonul actual!

Familia Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe a avut norocul de a face parte dintr-o familie mare, cu mai mulți frați, cu care nu s-a certat niciodată în copilărie. Relația dintre Elena Gheorghe și sora ei a fost mereu una specială. Singurele lor dispute au fost însă pe seama hainelor și a accesoriilor.

Dat fiind faptul că între Elena și Ana Gheorghe este o diferență de doar 11 luni, singura problemă pentru ele a fost că, în copilărie, mama lor avea obiceiul de a le îmbrăca identic, făcându-le să pară gemene. Drept urmare, de-a lungul adolescenței, singurele dispute între cele două erau legate de haine și accesorii, notează Libertatea.

Sora Elenei Gheorghe, de-o frumuseţe rară. Ana Pîrvulescu a pozat pentru VIVA! de martieSora Elenei Gheorghe, de-o frumuseţe rară. Ana Pîrvulescu a pozat pentru VIVA! de martie

Foto: Arhiva VIVA!, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter