Sorana Cîrstea, sexy pe un iaht din Miami

Sorana Cîrstea, sexy pe un iaht din Miami. Jucătoarea noastră de tenis n-a impresionat cu jocul său la Indian Wells, unde a fost învinsă în turul secund de Venus Williams, dar a reuşit să impresioneze cu trupul său. S-a pozat într-o ipostază provocatoare, chiar slipul i-a dat bătăi de cap. 

Sorana Cîrstea se află acum în Miami pentru a pregăti turneul Premier Mandatory, care va începe la câteva zile după ce se termină Indian Wells.  Jucătoarea de tenis a suferit o înfrângere şi a fost eliminată din turneul din California. Pentru moment, sportiva a luat o pauză şi se relaxează într-o scurtă vacanţă, ea petrecând puţin timp pe un iaht, unde s-a bronzat, profitând de vremea frumoasă din Florida.

În imaginea postată în mediul online, jucătoarea poartă un costum minuscul de baie, care îi pune în valoare trupul foarte tonifiat. Nu e de mirare că arată aşa, practică sport de ani de zile, iar tenisul îi pune corpul la mare încercare.

Citeşte şi:

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Relaţia s-a terminat brusc

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Indian Wells

Sorana Cîrstea (27 de ani, 35 WTA) a părăsit turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, fiind învinsă în turul secund de Venus Williams (37 de ani, 8 WTA). Americanca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, după un meci care a durat o oră și 20 de minute.

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...