Sore Mihalache – Fără secrete despre marea dragoste

Publicat pe

Ultimul an i-a adus lui Sore (25) multe surprize, dar cea mai neașteptată este povestea de dragoste la care visa de ani buni. O relație discretă între doi oameni cu meserii diferite, despre care artista ce tocmai a jucat în primul ei lungmetraj ne-a povestit deschis.

 

Sore1

 

Am trăit să o văd și pe asta: un artist care să ajungă la ședința foto cu o oră înainte de pro­gramul stabilit. Într-o zi de luni. Sore s-a trezit cu noap­tea-n cap, stresată că trebuie să ajungă la bancă, iar apoi la shooting. Am găsit-o în fața oglinzii de make-up, îmbrăca­tă simplu, fără bătaie de cap, într-o pereche de jeanși H&M și un top creație personală. În schimb, pe mâna stângă aglo­merase numeroase brățări, la care aflu că nu renunță nici măcar la duș. Era mult mai blondă decât o văzusem ul­tima dată, la o lansare, când îmi spusese că are de gând să revină la nuanța deschisă, dar poate și ceva mai obosită.

 

De când nu am mai vorbit cu ea, a început să cânte cu band în concerte, a apărut în pri­mul ei lungmetraj și a urmat cursuri de fashion în numele unei pasiuni vechi, concreti­zate în prima ei afacere, Hard Coeur. Mai presus de toate acestea însă, de un an de zile Sore are o relație cât se poate de serioasă cu un tânăr avo­cat, despre care ne-a povestit cât se poate de sincer. Noi am vrut ca în această ședință foto să apară și el, dar „e o per­soană discretă, ne-a explicat Sore.

 

Continuarea în numărul de aprilie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 3 aprilie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter