Speak a postat o fotografie cu el când era mic, iar fanii au fost în delir. Uite cât de drăgălaș era artistul!

Publicat pe

Pe Speak îl știe o țară întreagă și a devenit și mai cunoscut în momentul când a început să formeze un cuplu cu Adelina Pestrițu. Între timp s-au despărțit, fiecare își vede de cariera lui, iar acum artistul are o relație cu Ștefania și par extrem de fericiți.

Însă doar prietenii apropiați știu cum arăta Speak când era mic. Acum, acesta a vrut să facă lumină, așa că a postat o imagine cu el de când era copil, iar reacția fanilor a fost pe măsură.

Într-o fotografie alb-negru, Speak este alături de părinții și fratele său la final de an școlar, probabil, pentru că fratele are pe cap o coroniță și ține în mână o diplomă și este extrem de fericit. Nu la fel de încântat este și micuțul Speak, care stă îmbufnat cu mâna la gură și se uită supărat la cameră.

„De mic nemulțumit… ' a scris arrtistul în dreptul fotografiei, iar fanii lui au fost înduioșați de figura gingașă a sa de când era copil. Mai mult, foarte mulți i-au transmis că seamănă leit cu tatăl său.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter