Speak şi Ştefania – Secretele unui cuplu hot

În studioul de înregistrări el e șeful, dar în viața privată ea e regina absolută. Cum se desfășoară jocurile de putere în cuplul Speak-Ștefania aflați în interviul ce urmează…

Ea e dansatoarea sexy de care s-a îndrăgostit artistul la filmările pentru videoclipul la piesa Libelula. El e băiatul simpatic și celebru care se pricepe la tehnologie și care a început să o prindă in mrejele sale, filmând-o sub pretextul vlogging-ului. De când relația a devenit oficială, el a ajuns mentorul ei în plan muzical, iar ea e muza care îl inspiră pe mai departe. Proiectul său muzical a început să îl intereseze în egală măsură cu cel propriu, Speak ajungând să cânte împreună cu ea și să scrie piese pentru Ștefania. Schimbul de energie între puștoaica sexy, dar copilăroasă și artistul dorit de milioane de fane este extrem de erotic, iar asta se vede și din fotografiile alăturate.

Speak, în ce moment al vieții tale a apărut Ștefania? Cum erai, din punct de vedere emoțional și profesional?

Când am întâlnit-o pe Ștefania, eram foarte liniștit și așezat din punct de vedere emoțional, iar pe plan profesional m-a prins foarte ocupat!(râde)

Între timp, ai devenit nu doar iubitul ei, ci și producătorul ei muzical. Care e nișa pe care creșteți proiectul Ștefania? Care sunt elementele prin care se va diferenția ea de alte artiste pop de la noi?

Direcția pe care vrem să o dăm acestui proiect va fi spre zona de Moombahton-Pop. Este o zonă neacoperită la noi în România, zonă care i se potrivește Ștefaniei foarte mult. Elementul principal prin care ea se va face remarcată este dansul și vibe-ul pozitiv pe care îl transmite. Are cam toate ingredientele unui artist de succes!

Nu te deranjea ză deloc gândul că ar putea să ajungă mai cunoscută, mai populară decât tine?

DOAMNE AJUTĂ!Eu chiar nu sufăr după aceste lucruri legate de faimă și popularitate. Mi-aș dori să ajungă cu mult mai cunoscută decât sunt eu, pentru că merită!

Fa ptul că tu ești mentorul ei, că o inițiezi în lumea industriei muzicale mi se pare că are ceva foarte kinky… E un ra port de putere pe care în a parență tu îl deții. Ștefania, cum reechilibrezi balanța? Unde ești tu șefa în relația asta?

Speak: Pe plan emoțional, ea este șefa, iar pe cel profesional, eu. Ne respectăm și avem încredere unul în celălalt, că ne vrem binele, indiferent de situație.

Ștefania: De fapt, el mă lasă să am impresia că sunt mereu șefa, chiar dacă nu este așa. Adevărul este că împărțim „șefia – în casă și în relație eu sunt șefa, iar când vine vorba de carieră, clar el este șeful.

Ștefania, ce lucruri ai descoperit în muzică de care nu aveai parte în dans?

Dacă stau să mă gândesc, nu diferă atât de mult aceste două lumi. Sunt două ramuri ale artei, în ambele se depune multă muncă, se alocă timp!Trebuie să transmiți emoție de o parte și de alta, ca să ajungi la inimile oamenilor.

Ce simțiți nevoia să faceți împreună și nu apucați, din cauza lipsei timpului?

S: Ne-am dori mult să călătorim împreună! Dar toate la #timpul lor!

Care e cel mai frumos cadou pe care vi l-ați făcut unul altuia?

S: Secret!(râde)

Care credeți că e punctul forte al relației voastre?

S: Suntem foarte înțelegători unul cu altul și principalul atu este că suntem doi prieteni foarte buni și nu ne supărăm din nimicuri. Ne povestim orice și n-avem secrete!

Ș: Da, încrederea și relația de prietenie, aș zice și eu.

Din ce motive vă certați și cât ține supărarea?

S: Supărarea ține maxim două ore. De obicei, ne certăm în studio când îmi doresc foarte multe de la ea și apoi realizez că sunt lucruri pe care încă nu le înțelege.

Ș: Supărarea nu ține mult niciodată, certurile se iscă din motive banale, dar, într-adevăr, cea mai întâlnită ceartă dintre noi se întâmplă în studio, unde el nu mai e Ștefan, ci devine Speak, „nenea producător/manager.

Care e ultima voastră obsesie muzicală?

Ș: Luis Fonsi feat. Demi Lovato ‒ Echame la culpa.

S: Nu am mai avut de mult o obsesie muzicală. (râde)

Speak, spuneai într-un interviu de acum trei ani că îți dorești în următorii zece ani să devii tată. Ștefania, mai întâi cariera și apoi copiii sau merg și împreună?

Ș: Nu m-am gândit când va fi momentul potrivit să apară un copil, eu încă mă consider un copil, deci cred că trebuie să mai treacă timpul. Acum mă focusez pe cariera pe care o construiesc.

S: Încă îmi doresc și sper că așa se va și întâmpla. Doar că toate lucrurile vin la momentul potrivit și nu trebuie să ți le programezi matematic.

Citeşte restul interviului în noul număr de ianuarie al Revistei Viva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro