Ştefan Bănică Jr. vorbeşte despre prima poveste de dragoste neîmpărtăşită: ”Am suferit ceva”

Publicat pe

La „X Factor', totul e posibil, iar asta au demonstrat-o nu doar concurenţii care şi-au făcut curaj să apară în faţa întregii ţãri, ci chiar juraţii super show-ului, care de multe ori au fost văzuţi în ipostaze în care nimeni nu ar fi crezut vreodată că vor ajunge sau au fãcut mãrturisiri care i-au luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Este şi cazul lui Ştefan Bãnicã, juratul „X Factor' care, provocat de o tânãrã concurentã de doar 15 ani, originarã din Republica Moldova, care le-a mãrturisit cã îşi doreşte foarte mult sã aibã propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, a fost nevoit sã rãspundã la o întrebare foarte personalã. „Era vreo fetiţã la şcoalã, dupã care umblaţi, dar ea nu voia sã fie cu dumneavoastra?', l-a întrebat ea pe Ştefan Bãnicã, iar rãspunsul lui nu a întârziat: „Nu e vorba de şcoalã, ci mai devreme, la grãdiniţã. Fata pe care o plãceam era un pic şaşie, avea nişte ochelari rotunzi, ca ai lui John Lennon, iar eu am fost foarte gelos pentru cã aveam senzaţia  cã se uita la mine, dar ea de fapt se uita la vecin. Am suferit ceva, sunt amintiri care ne rãmân pentru totdeauna!', a povestit juratul „X Factor'. Ce curiozitãţi a mai avut tânãra moldoveancã şi, mai ales, ce mãrturisiri au mai fãcut juraţii „X Factor', rãmâne de vãzut disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Juriul X Factor

Juriul X Factor

Citește și: Sunt veri, dar nu se văd. Sorana Darclee a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.: 'Sângele apă nu se face'

FOTO: Facebook, PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter