Stephan Pelger, bătut cu bestialitate la Cannes. Cum arată după ce a fost răpit de două femei

Publicat pe

Stephan Pelger, bătut cu bestialitate la Cannes. Creatorul de modă a fost bătut cu bestialitate şi deposedat de bunuri de către două femei. Acesta se afla în vacanţă în una dintre locaţiile sale preferate. Iată care este starea lui acum, după evenimentul neplăcut!

Povestea  a fost spusă chiar de designer pe conturile lui de socializare, unde a publicat şi o fotografie cu chipul lui tumefiat după agresiunile fizice la care a fost supus.

„Azi dimineață, la ora 9AM, după o seară petrecută în club, ceva inimaginabil s-a întâmplat. Știu că poate nu e de interes pentru voi, pentru Facebook sau Instagram, dar sunt atât de speriat și scriind poate pot trece mai ușor peste acest teribilă întâmplare petrecută la Cannes! Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras în ea și au condus până într-o parcare…m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconștient și m-au aruncat pe un deal, doar cu pantalonii pe mine! Mi-au furat tot, dar nu asta e ideea! Voi rămâne cu această imagine și voi fi speriat! După ce am fost găsit de o femeie, paramedicii au venit, am mers la spital și mi-au fost puse câteva copci în zona capului. Poliția a fost de ajutor și s-a purtat foarte frumos cu mine, la fel și prietenii, care au fost alături de mine. Sunt recunoscător că sunt în viață după această tentativă de omor, iubesc în continuare Cannes-ul și mă voi întoarce aici, dar voi rămâne cu această imagine în minte! Trebuia să scriu aceste rânduri, mă simt eliberat acum și mă simt fericit că trăiesc! Mulțumesc îngerului meu păzitor!', a scris acesta pe Instagram.

Acasă la designerul Stephan Pelger

Mixul de vechi și nou, de clasic și modern, de exuberanță și nostalgie din apartamentul designerului Stephan Pelger își descrie perfect proprietarul.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter