Sunt veri, dar nu se văd. Sorana Darclee a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.: ”Sângele apă nu se face”

Publicat pe

Cel mai probabil, nu mulți știu că între Sorana Darclee, fosta componentă a trupei A.S.I.A., și Ștefan Bănică Jr. există o legătură de sânge. Cei doi artiști sunt verișori primari, însă niciunul dintre ei nu a vorbit de prea multe ori despre lucrul acesta. Sorana ne-a dezvăluit câteva amănunte despre relația pe care o au, dar și despre faptul că nu a fost ajutată de vărul ei în cariera sa.

Sorana este o persoană deschisă și spune lucrurilor pe nume atunci când este cazul. Deși nu s-a mai pomenit nimic despre legătura dintre fosta componentă a trupei A.S.I.A. și Ștefan Banică Jr., noi am fost curioși să aflăm care este relația lor actuală și cât de des se întâlnesc. Sorana ne-a mărturisit că timpul este o problemă pentru amândoi, iar tocmai din această cauză nu reușesc să se vadă.

'Cu Ștefan mă înțeleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem pentru că nu avem timp, avem vieți total diferite, până mai acum câțiva ani mai aveam timp. Distanța asta și lipsa întâlnilor noastre nu ne-a făcut niciodată să ține  mai puțin unul la celălalt. Suntem o familie. Sângele apă nu se face. Nu avem timp, suflește suntem acolo.', a dezvăluit Sorana pentru Revista VIVA!.

Deși sunt veri, Ștefan Bănică Jr. nu a ajutat-o pe Sorana în cariera sa

S-a aflat că sunt veri cu mult timp după ce Sorana Darclee devenise celebră. Artista nu și-a dorit niciodată ca vărul ei să o ajute în cariera sa pentru că ea și-a dorit să reușească singură să ajungă unde și-a dorit. Sorana a muncit mult pentru a se lansa în muzică și pentru a rămâne în atenția publicului.  Sorana Darclee ne-a mai dezvăluit și faptul că Ștefan Bănică nu era de acord ca Ștefan Bănică Jr. să lucreze în domeniul în care a început, iar tot ce a reușit să facă vărul ei până în acest moment este doar datorită eforturilor sale, fără ca tatăl său să-l ajute.

'Nu m-a ajutat în cariera mea. Nu a intervenit niciodată și asta pentru că nu a vrut și nici eu nu mi-am dorit. Și Ștefan a fost lăsat pe cont propriu, chiar dacă tatăl lui avea un nume, chiar dacă împărțea un nume. El a fugit și a dat la teatru, el a fugit și a dat castingul la Liceenii, filmul care l-a și lansat foarte tare în acest domeniu. Ștefan, unchiul meu, nu era foarte de acord pentru că era o viață grea și nu a vrut să se implice. Așa a făcut și Ștefan cu mine. În momentul în care s-a aflat că noi suntem veri eu eram deja cu trupa A.S.I.A.', ne-a spus Sorana, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter