Tabloul perfect de familie! Uite cum s-a pozat Gabriela Cristea cu micuța Victoria

Publicat pe

Viața lor este o adevărată poveste de când a venit pe lume micuța Victoria. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți și au grijă să nu-i lipsească nimic fetiței lor.

Prezentatoarea TV nu-și lasă nicio clipă fetița din brațe. Micuța Victoria stă cuminte la pieptul mamei în timp ce se uită curioasă la telefonul care făcea poze. 'Semne bune anul are…',  a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare.

Tavi Clonda este mândru din cale-afară de fetele sale. Pentru cei doi, Victoria, fetița lor, este tot ce și-au dorit vreodată. A fost primul an în care vedeta și soțul ei au petrecut Revelionul în trei.

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată

După lungi încercări, prezentatoarea TV a reușit să rămână însărcinată. Gabriela Cristea a născut pe 23 septembrie 2017 o fetiță perfect sănătoasă. Tavi Clonda a asistat la nașterea fiicei sale, iar micuța a primit nota 10. Fetița lor poartă numele de Bella Victoria Margot Clonda.

FOTO: Facebook, Instagram

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter